Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesületének hivatalos weboldala


"Nem vagy egyedül,

együtt könnyebb."

Adójának 1 %-val támogassa az MPKE-t! Adószám: 18204704-1-06
Számlasz.: 11743002-20206442


Belépés:
Név:
Jelszó:

Pszoriázis klub: Kecskemét


Kecskeméti Pszoriázis Klub

Elnök: Knoska Attila
Elnökség e-mail: kmetpszoriklub@gmail.com
Telefon: +36 70 249-6256
Titkár: Szabóné Kecse Andrea
Telefon: +36 70 393-0378

További információ...

Kecskemét hírei

Oldalak: 1, 2, 3, 4,

2017-06-27, 20:30
Kecskemét
Klubnap - 2017.06.14.

A 2017. június 14-ei klubnapunk rendezvényén előadóként Dr. Kedves Melinda reumatológust a Kecskemét Megyei Kórház részéről Kovács László klubtagunk közbejárásával sikerült felkérni. A Doktornő előadása nagyon értékes volt számunkra, mert a pszoriázis betegeknél sokszor elforduló arthritis psoriatica betegség tüneteit és terápiás kezeléseit mutatta be. Örvendetes volt, hogy a klub rendezvényünkön nem csak klubtagok vettek részt, és nem hiányozhatott Juditka klubtagunk finom süteményei sem.2017-05-29, 12:24
Kecskemét
Tudomány és Technológiai Központ látogat

Nagy örömmel vettük, hogy meghívást kaptunk az EGIS-től a Tudomány és Technológiai Központ meglátogatására.

Kihasználva az alkalmat, összefogtunk a Semmelweis Pszoriázis Klubbal és egy találkozó keretében meglátogattuk az EGIS ETTK-t 2017. május 9-én. A fogadtatás barátságos volt, kellemes környezetben vártak bennünket az EGIS munkatársai. Megvendégeltek bennünket egy kis gyümölccsel, pogácsával, ásványvízzel.

Hasznos információkkal gazdagodtunk a 21. század gyógyszergyártásáról, melyet interaktív felületek segítségével szemléltettek. A találkozó végén a két Klub elnöke tartott egy kis beszámolót a mindennapokról. Persze napközben is volt rá lehetőség, hogy ismerkedjen a két Klub egymással.
Örülünk a találkozásnak és a látogatásnak! Reméljük a jövőben még sikerül találkoznunk!2017-05-05, 15:36
Kecskemét

2017. április 5-éi klubnapunkon a Kecskemét Megyei Kórház részéről Dr. Pósfai Éva PhD doktornő tartott színvonalas előadást, melynek témája „A pikkelysömör és ekcémás betegségek” volt, de új információkkal is gazdagodtunk a melanóma betegséggel kapcsolatban is.


2017-05-05, 15:32
Kecskemét
Történések február, március

2017. február 28-án Klubunk vezetőségi ülést tartott. Megbeszéltük, hogy a 2017. március 11-én tartandó MPKE tisztújító közgyűlésre Füri Bálint klubtagunkat az MPKE elnökségi tagjai közé, míg Knoska Attila klub elnökünket az MPKE FB tagjának javasoljuk. Örömmel mondhatjuk el, hogy mindkét jelöltünket megválasztották a fenti tisztségekre. Ezúttal is gratulálunk nekik.


2017. március 21-én Klub napot tartottunk. Megtárgyaltuk az önkéntes tagdíj hozzájárulást, de érdemben való döntés nem született, így további taggyűlésre van szükség a döntéshez. Meghatároztuk az első félévben, milyen klub rendezvényeket akarunk tartani. Április hónapban bőrgyógyász orvost kérünk fel előadás tartására, melynek témája az ekcéma és melanoma betegségek. Szabóné Kecse Andrea klubunk titkára ismertette az Egis által küldött levelet, amelyben a Tudományos és Technológia Központ látogatására hívtak meg bennünket. Az Egis központ látogatásán már 2015-ben részt vettünk, és úgy döntöttünk, hogy a budapesti Semmelweis Pszoriázis Klub tagjaival együtt kívánunk részt venni, ápolni a betegtársi kapcsolatokat.2016-12-21, 11:49
Kecskemét
Decemberi eseményeink

2016. december 2-án a Novartis Hungária Kft. betegtalálkozót rendezett a
Kecskeméti Bajor Étteremben a Pikkelysömör Világnapja alkalmából. A Kecskeméti Pszoriázis Klub tagjai és hozzátartozói részéről 20 fő vett
részt.
Köszöntőt Dr. Oroján Iván PHD bőrgyógyász osztályvezető főorvos mondott.

  • Az MPKE elnökség részéről Petes Tamás "Tiszta Bőr- Betegkérdőív eredményei" címmel tartott előadást, de sajnos az MPKE-hez csatlakozott klubok működéséről és életről nem esett szó.
  • Dr. Paluska Márta kórház bőrgyógyász szakorvos tartott előadást "A
    pikkelysömör-évezredes 21.század szemmel".
  • Dr. Csősz Judit bőrgyógyász szakorvos tartott előadást " A betegség lefolyásának követése- betegnapló alkalmazása a mindennapokban".
  • "Mondja csak, hogy van" szóműhelyben gyakoroltuk együtt az eredményes orvos-beteg kommunikációt.

A finom vacsora elfogyasztása közben kötetlen beszélgetéseket folytattunk le.
Web Template created using Cool Template