Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete

"Nem vagy egyedül, együtt könnyebb."

- MPKE hivatalos weboldala - 

2022 Kecskemét-Klubnap a Kalmár tanyán

2022. augusztus 1-én a Kecskemét-Hetényegyházi Kalmár tanyán igényes környezetben tartottuk meg klubnapunkat, amelyre a Szegedi Pszoriázis Egyesület delegált tagjait hivtuk meg vendégként.
A vendéglátás sikere érdekében 17 fő klubtagunk önerőből sok finomságot hozott -amit ezúton is minden segítőkész klubtagnak köszönünk-, többek között a szendvicsekhez szalámit, sajtot, margarint, szeletelt és kovászos uborkát, fasírtgolyókat, zöldségeket, sütemények tömkelegét: sajtos, gyümölcsös és édes sütemények minden formája megtalálható volt.
Külön meg kell köszönni Juditka finom gyümölcsös süteményét, aki ugyan nem tudott részt venni családi elfoglaltsága miatt, de szívesen sütött és elhozta azt.
Továbbiakban a kávé, ásványvízek, kolák, különböző ízű üdítők, és még az édes sárgadinnye és görögdinnye adta meg az ellátás csúcsát.
A klubnap megnyitóján rövid  tájékoztatót tartott a klubunk életéről klubunk elnöke Attila, Nagy Ida elnökasszony pedig a Szegedi Pszoriázis Egyesület életéről számolt be; majd Füri Bálint, mint MPKE elnökségi tag ismertette az MPKE anyagihelyzetét, hogy milyen támogatási lehetőségek vannak a megrendezésre kerülő Pszoriázis Világnapon.
Szegedi barátainkkal a klubunk tagjai jól elbeszélgettek és eszmecserét tartottak a betegségünkről és a hétköznapi dolgokról, s a szép környezetben a hatalmas diófák alatt jól éreztük magunkat.
A klubtitkár ismertsége révén a Kalmár tanyán tölthettük el ezt a szép napot, amit ezúton is köszönünk.
Még külön köszönetet kell mondani Feri bácsinak  és Karcsi barátunknak, akik a Szegedi Pszoriázis Egysület résztvevő tagjainak szállításáról gondoskodtak.
Klubunk Vezetősége köszönetet mond minden résztvevő és támogató klub tagjainak az önzetlen segítségért!

©2017 MPKE. Minden jog fentartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Keresés