Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete

"Nem vagy egyedül, együtt könnyebb."

- MPKE hivatalos weboldala - 

Kaposvári Pszoriázis Klub

7400 Kaposvár, Tallián Gyula u. 20-32, Északi Tömb Németh István Fasor 1. szárny fsz. 6.

Balogh István

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-30-9579-477


A Kaposvári Pszoriázis Klub 2008. november 14-én alakult meg, elsőként a Dél-Dunántúlon, a Kaposi Mór Oktató Kórház Bőrgyógyászati Intézetének kezdeményezésére és közreműködésével. A tagság a Klub elnökévé Balogh Istvánt választotta. Vezetőségi tagok: Petes Tamás, Schmidegné Újvári Edit és Horváth Andrea.

A Klub elnöke elérhető a 06-82-316-617 vezetékes, illetve a +36-30-9579-477 mobil telefonszámon, továbbá a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus postacímen. A Klub önállóan működik éves program alapján. Jelenlegi taglétszám: 90 fő. A Klub foglalkozásain, találkozóin aktív rendszerességgel mintegy 20 – 25 fő vesz részt.  A Klub foglalkozások helyszíne: 7400 Kaposvár, Hajnóczy J. u. 15. TÜSKEVÁRI KÖNYVTÁR.

A Klub feladatai – céljai:

A pszoriázisban (pikkelysömörben) szenvedők és környezetük felvilágosítása a betegség természetéről, a lehetséges kezelési módokról, ismeretterjesztés, a társadalmi beilleszkedés elősegítése, és nem utolsó sorban az érdekképviselet. A közösséghez tartozás segíti a betegség elfogadását, a tapasztalatok egymás közötti megosztását és egymás segítését. Segítünk, hogy a jelenleg működő klubokon kívül további klubok alakuljanak országszerte és működjenek betegtársaink érdekében.

 A Klub eddigi tevékenysége:

Éves program alapján klubfoglalkozásainkat minden hónap utolsó csütörtöki napján 16 órakor tartjuk. Rendszeresen megemlékezünk a Pszoriázis Világnapról – 2010-ben ezt a kaposvári, a pécsi és a harkányi klubokkal közösen szerveztük Pécsett, Európa Kulturális Fővárosában. A szakmai tájékoztatásokon túl betegtársainknak nagy lehetőség volt a közös ismerkedésre és véleménycserére, melyet nagyra értékeltek. Aktívan részt vállaltunk az országos pszoriázisbeteg-találkozók megszervezésében 2009-ben Harkányban és 2010-ben Debrecenben, Hullmann László betegtársunkkal, a Szegedi Klub képviselőjével együttműködve.

A Kaposvári Pszoriázis Klub üzenete minden pikkelysömörös betegtársnak:
GYERE KÖZÉNK – VÁRUNK SZERETETTEL!

A Kaposvári Pszoriázis Klub bemutatása

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.

©2017 MPKE. Minden jog fentartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Keresés