Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete

"Nem vagy egyedül, együtt könnyebb."

- MPKE hivatalos weboldala - 

FÉNY-FÜRDŐ kezelés előadása

2018. május 9-én 16 óra előtt klubunk aktív tagjai és hozzátartozói összegyűltek az új helyen a Kecskemét Szolnoki út. 31 szám alatti TISZK  tárgyalótermében.

Dr. Kása  Margit főorvos asszonynak is sikerült könnyen megtalálni az előadás helyszínét, mely előadásnak témája a FÉNY-FÜRDŐ terápia volt.

Egy perces szomorú csenddel emlékeztünk meg, Abonyi Pista bácsi alapító tagunk haláláról. Tragikus baleset következtében 2018. február 22-én 74 éves korában elhunyt, így elvesztettük klubunk egyik aktív tagját.

Klubunk elnöke felkérte Dr. Kása Margit főorvos asszonyt, hogy a FÉNY-FÜRDŐ terápia lehetőségeiről és eredményeiről tartson egy előadást. Megtudtuk azt, hogy a pikkelysömörös betegek gyógyításában igen jó eredményeket értek el FÉNY-FÜRDŐ kezeléssel. Az előadás hozzászólásán is felmerült, hogy csak féléve szereztünk tudomást az interneten, hogy ilyen természethez közel álló  szinkron FÉNY- FÜRDŐ kezelés is létezik Magyarországon, amely már közel két évtizede működik sikeresen.

Az előadás hallgatóságnak az volt egyöntetű véleménye, hogy ne csak Budapesten, Pécsen, Győrben, Debrecenben, Miskolcon legyen ilyen kezelés, ha nem Kecskeméten is, vagy a közelében lévő kórházban, ahol bőrgyógyászati rendelés van, és az igénnyel élő pikkelysömörös betegeknek a FÉNY-FÜRDŐ kezelés közeli lehetőségét is biztosítanák.

A klub elnökét és titkárát felhatalmazta a tagság, hogy levélben keressék fel a Bács-Kiskun Megyei Kórházak főigazgatóját javaslatukkal.

Dr. Kása Margit főorvos asszony a FÉNY-FÜRDŐ kezelés minden lehetőségeiről értékes eladást tartott.

©2017 MPKE. Minden jog fentartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Search