Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete

"Nem vagy egyedül, együtt könnyebb."

- MPKE hivatalos weboldala - 

2022 - Harkányi betegtalálkozó

2022. október 28-29-én az MPKE a Harkányi Termál Rehabilitációs és Psoriasis Centrumban megrendezte a Pikkelysömör Világnap alkalmából az Országos Pszoriázis Betegtalálkozót. Az ország különböző területéről Debreceni, Szegedi, Pécsi Egyesületek résztvevői, valamint az MPKE-hez csatlakozott klubok részéről: Barcs, Budapest, Harkány, Kaposvár, valamint a Kecskeméti Pszoriázis Klub tagjai vettek részt. Klubunk 13 fővel volt jelen a találkozón. Az első nap délutánján a résztvevők szobájukat elfoglalták és még fürdésre is volt lehetőség a bőséges vacsora előtt. Vacsora után a résztvevő betegek egymás között eszmecserét tartottak a pikkelysömör kezeléseikről és eredményeikről. Másnap kiadós reggelivel fogadtak bennünket, majd a vendégként meg meghívott Debreceni, Pécsi és Szegedi Pszoriázis Egyesületek mutatkoztak be.

A Pécsi Bőrgyógyászati Klinika részéről Dr. Moezzi Mehdi, PhD egyetemi adjunktus tartott előadást a pszoriázis legújabb gyógyításairól és eredményeiről. Az előadás igen tartalmas volt és kérdezhettek is a résztvevők.

Petes Tamás  az MPKE alelnöke tartott tájékoztatót a pszoriázis kampányról, amely az MPKE honlapján megtalálható.

Sajnos az idő rövidsége miatt nem volt idő a Pszoriázis Klubunk bemutatkozására.

A közös ebéd után még egy kiadós fürdésre volt lehetőség minden egyes résztvevőnek. Jól éreztük magunkat és jól telt ez a kétnap.

Jó volt újra találkozni! Köszönjük a szervezést az MPKE-nek!

 

 

©2017 MPKE. Minden jog fentartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Keresés