Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesületének hivatalos weboldala


"Nem vagy egyedül,

együtt könnyebb."

Adójának 1 %-val támogassa az MPKE-t! Adószám: 18204704-1-02
Számlasz.: 11743002-20206442


Belépés:
Név:
Jelszó:

Pszoriázis klub: Harkány


Harkányi Pszoriázis Klub

Elnökségi tag: Gilbert Csaba

Amennyiben szeretne klubunkhoz csatlakozni, a belépési nyilatkozat kitöltésével megteheti azt.

Belépési nyilatkozat letöltése

További információ: 72/580-950, e-mail.: csabagilbert@gmail.com

Harkány hírei

Oldalak: 1,

2015-02-25, 17:17
Harkány
Harkányra hangolva


SAJTÓKÖZLEMÉNY


Harkányra hangolva - Közös szakmai fellépés az Utazás Kiállításon


Február 26. - március 1. között rendezik meg hazánk legnagyobb turisztikai seregszemléjét a HungExpo Budapesti Vásárközpontban. Az Utazás Kiállításon a látogatók 20 ezer négyzetméteren, több mint 250 kiállító ajánlataiból válogathatnak.

Harkány városa a rendezvény dél-dunántúli standján, „Hagyomány. Harmónia. Harkány.” szlogennel jelenik meg a Harkányi Turisztikai Egyesülettel, a Harkányi Gyógy- és Strandfürdővel és a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nkft-vel karöltve. A kiállítás kiváló lehetőséget biztosít a város bemutatására, a kapcsolatépítésre, a termékek és szolgáltatások széleskörű népszerűsítésére és a helyszíni értékesítésére. A rendezvény alatt konkrét együttműködések születhetnek a kormányzati, a diplomáciai, az üzleti és a non-profit szférából érkezőkkel egyaránt. A szakmai napon való megjelenések alkalmával a catering szolgáltatást a Hotel Xavin**** biztosítja.

A kiállítás első napján, csütörtökön, ünnepélyes megnyitóra és szakmai konferenciára kerül sor. Ez alkalomból – rendhagyó módón - a város egy nagyszínpadi programmal készül, demonstrálva elkötelezettségét a lassan hungarikummá érő harkányi gyógyvíz- és fürdőkultúra népszerűsítése iránt.

Baksai Endre Tamás, Harkány város polgármestere mellett felszólal dr. Péter Iván Antal, a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nkft. főigazgatója, Hegyi Ákos, a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő vezérigazgatója, Balogh István, a Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesületének elnöke, valamint Batthyány-Schmidt Margit, a Magyar Női Unió elnöke. Az előadások során a nagyközönség megismerheti a fürdőváros átfogó turisztikai koncepcióját, egyúttal komplex képet kaphat annak adottságairól, értékeiről és az új szolgáltatásokról, mint például a hamarosan megnyíló Harkányi Psoriasis Centrum.

A kiállításra hagyományteremtő szándékkal a helyi fiatalok is elkísérik a delegációt. A Harkány Város Önkormányzata által meghirdetett „Milyennek képzeled el Harkány álomfürdőjét?” rajzpályázat díjazottjai - óvodás, kisiskolás és felső tagozatos korosztályú gyermekek - ellátogathatnak az Utazás Kiállítás nyitónapjára, ahol megtekinthetik a börze legnagyobb attrakcióit a közel 200 négyzetméteres, egymillió LEGO kockából felépülő Magyarország térképet és hazánk nevezetes építményeinek háromdimenziós modelljeit.2014-12-13, 18:35
Harkány
Évzáró

Harkányi Pszoriázis Klub évzáró karácsonyi ünnepsége
2014. december 10.

Gilbert Csaba a Harkányi Klub elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd tájékoztatást adott az elmúlt év eseményeiről és a következő év terveiről. A lelkes klubtagjainknak köszönhetően jó hangulatban zajlott az évzáró ünnepségünk, amelyen 21 fő vett részt, a harkányi és pécsi betegtársakon kívül az ország számos más területéről is.

Helyszínt a Harkányi Gyógyfürdőkórház biztosította, csak úgy, mint a szakmai segítőinket a psoriasis részleg főnővérének és rehabilitációs osztályvezető orvosának személyében, az elemózsiát és itókákat a Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesületének támogatásával kaptuk, ez úton is köszönjük.

Az összejövetelt Herczeg Antalné nyitotta meg szívhez szóló karácsonyi idézetekkel, majd azt követte Balogh István tájékoztatója az MPKE tevékenységéről, további Klubok alapításáról és a jövő évi tervekről. Ezt követően ismerkedtünk a beutalt betegtársakkal, akik az ország nagyon távoli vidékéről is érkeztek.

A továbbiakban kötetlen beszélgetés keretében baráti hangulatban zajlott a találkozó, új ismeretségek születtek és reményeink szerint újabb aktív tagokat sikerült találnunk, akik akár újabb klubok alakulásában is segíthetnek.

A nyomdából közvetlen ideszállított MPKE 5.sz.-u PSZORIÁZIS HÍRLEVELÉT is átadtuk a jelenlevőknek.

Karácsony közeledtével a Pezomed Kft ismét adománnyal támogatta a pszoriázisos betegeket az MPKE - n keresztül. Az ajándék a jelenlevő betegtársainknak, - Psorioderm krém és Psorioderm Sampon - került kiosztásra. - Köszönet érte. -2014-01-28, 15:43
harkány
Taggyűlés 2014.01.15.

2014. január 15. szerdán nagy érdeklődés közepette zajlott a Harkányi Pszoriázis Klub taggyűlésére a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórházban.

A résztvevőket Dr. Nusser Nóra reumatológus szakorvos valamint Balogh István az MPKE elnöke köszöntötte és Gilbert Csaba harkányi klubelnökkel közösen átadták Pezomed Kft. Psorioderm termékeit.
A harkányi klub tagjain kívül, jelen voltak és ajándékot kaptak az ország számos területéről éppen a kórházban psoriasis kezelésen résztvevő betegek is.
A résztvevők prezentáció keretében láthatták a most épülő psoriasis betegek ellátását elősegítő új kórházi szárny jelenlegi helyzetét, valamint tájékoztatást kaptak a létrejövő komplexum szolgáltatásairól.
A rendezvény kötetlen hangulatban zajlott, ahol számos betegtárs megosztotta saját tapasztalatait a többiekkel, és pozitívan értékelték, hogy lehetőségük volt a részvételre.
2010-09-06, 11:32
Harkány
Megalakult a Harkányi Pszoriázis Klub

2010. szeptember 6-án megalakult a Harkányi Pszoriázis Klub. Magyarországon a pszoriázisbetegek hatodik klubja a harkányi (a budapesti egyesülettel egyetemben hetedik "pszoris" betegszervezet).

A harkányi Gyógyfürdőkórház adott otthont nem csak az alakuló összejövetelnek, hanem (mint azt az Alapszabályba is belefoglalták) a Klubnak is, és támogatója a működésének is.

Az alábbi kép az alakuló összejövetelen készült. Reméljük, hogy a klub munkájával kapcsolatban hamarosan minden fontos történést megismerhet majd honlapunk közönsége is.

Gratulálunk, Harkányi Pszoriázis Klub!

Forrás: psorinet.hu


Web Template created using Cool Template