Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesületének hivatalos weboldala


"Nem vagy egyedül,

együtt könnyebb."

Adójának 1 %-val támogassa az MPKE-t! Adószám: 18204704-1-02
Számlasz.: 11743002-20206442


Belépés:
Név:
Jelszó:

Pszoriázis klub: Kecskemét


Kecskeméti Pszoriázis Klub

Elnök: Knoska Attila
Elnökség e-mail: kmetpszoriklub@gmail.com
Telefon: +36 70 249-6256
Titkár: Szabóné Kecse Andrea
Telefon: +36 70 393-0378

További információ...

Kecskemét hírei

Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5,

2017-05-05, 15:32
Kecskemét
Történések február, március

2017. február 28-án Klubunk vezetőségi ülést tartott. Megbeszéltük, hogy a 2017. március 11-én tartandó MPKE tisztújító közgyűlésre Füri Bálint klubtagunkat az MPKE elnökségi tagjai közé, míg Knoska Attila klub elnökünket az MPKE FB tagjának javasoljuk. Örömmel mondhatjuk el, hogy mindkét jelöltünket megválasztották a fenti tisztségekre. Ezúttal is gratulálunk nekik.


2017. március 21-én Klub napot tartottunk. Megtárgyaltuk az önkéntes tagdíj hozzájárulást, de érdemben való döntés nem született, így további taggyűlésre van szükség a döntéshez. Meghatároztuk az első félévben, milyen klub rendezvényeket akarunk tartani. Április hónapban bőrgyógyász orvost kérünk fel előadás tartására, melynek témája az ekcéma és melanoma betegségek. Szabóné Kecse Andrea klubunk titkára ismertette az Egis által küldött levelet, amelyben a Tudományos és Technológia Központ látogatására hívtak meg bennünket. Az Egis központ látogatásán már 2015-ben részt vettünk, és úgy döntöttünk, hogy a budapesti Semmelweis Pszoriázis Klub tagjaival együtt kívánunk részt venni, ápolni a betegtársi kapcsolatokat.2016-12-21, 11:49
Kecskemét
Decemberi eseményeink

2016. december 2-án a Novartis Hungária Kft. betegtalálkozót rendezett a
Kecskeméti Bajor Étteremben a Pikkelysömör Világnapja alkalmából. A Kecskeméti Pszoriázis Klub tagjai és hozzátartozói részéről 20 fő vett
részt.
Köszöntőt Dr. Oroján Iván PHD bőrgyógyász osztályvezető főorvos mondott.

  • Az MPKE elnökség részéről Petes Tamás "Tiszta Bőr- Betegkérdőív eredményei" címmel tartott előadást, de sajnos az MPKE-hez csatlakozott klubok működéséről és életről nem esett szó.
  • Dr. Paluska Márta kórház bőrgyógyász szakorvos tartott előadást "A
    pikkelysömör-évezredes 21.század szemmel".
  • Dr. Csősz Judit bőrgyógyász szakorvos tartott előadást " A betegség lefolyásának követése- betegnapló alkalmazása a mindennapokban".
  • "Mondja csak, hogy van" szóműhelyben gyakoroltuk együtt az eredményes orvos-beteg kommunikációt.

A finom vacsora elfogyasztása közben kötetlen beszélgetéseket folytattunk le.
2016-11-21, 17:04
kecskemét

2016.október 26-án klubunk a Kecskeméti Pszoriázis Klub megrendezte az V. PSZORIÁZIS VILÁGNAPOT. A klub elnöke rövid megemlékezést tartott a Pszoriázis Világnap tiszteletére, előadó Melegné Tigyi Erzsébet diabetikus nővér *Együk magunkat egészségesre ! *című eladását tartotta meg. Tanulságos volt, hogy mennyit együnk és mit, hogy az egészségünkre ne legyen káros. Az előadás után titkárunknak Andinak a finom süteményét és szőlő szörpjét kóstoltuk meg.
2016-11-12, 18:55
Kecskemét
Szeptember-október

2016.szeptember 23-24-én a klubunk 8 fővel vett részt Kaposváron a IV. Dunántúli Bőrgyógyászati Találkozón és a X. Országos Pszoriázis Betegtalálkozón.
A kettő napos bőrgyógyászati találkozó előadás sorozata magas színvonalú tartalmas és érdekes volt, sok olyan bőrbetegséget megismerhettünk, amelyről nem is tudtunk.
Az Országos Pszoriázis Betegtalálkozó megszervezése nagyon jó volt, csak kevés idő jutott a klubokra, a felmerülő gondok megbeszélésére, valamint a résztvevő klubok száma is nagyon kevés volt.2016. október 22-én a klubunk 6 fővel vett részt Budapesten a Kaptár közösségi házban a pikkelysömörrel élők számára megrendezett 2. KÉNYEZTETŐ NAP-on, melyre a LEO Pharmától kaptunk meghívást. Jól megszervezett és tartalmas előadás sorozaton sikerült részt vennünk, és emlékezetes élményekkel utazhattunk haza.
2016-07-17, 20:13
Kecskemét
Klubnapok (május-június)

- 2016. 05. 24-én megtartott klubnapunkon előadóként vett részt Terentyák Gabriella természet gyógyász, aki ismertette a biorezonancia jövőjét az alternatív gyógyászatban, valamint levetítette Dr. Varga László filmjét a mágneses biorezonancia alapjairól. Szőcs Erika pszichológustól információkat kaptunk arról, hogy a betegségeinket hogyan viseljük el a minden napi életükben. Az előadás alkalmával a klubnapon résztvevő hallgatóság alapismereteket szerezhetett a mágnesese biorezonancia gyógyító hatásairól is.
- 2016. 06. 14-ei klubnapon Szabóné Kecse Andrea a klub titkára adott tájékoztatót arról, hogy Dr. Oroján Iván Főorvos urának mi a volt a szóbeli válasza a neki írt levelünkre ami a klub és a bőrgyógyászat kapcsolatáról szólt. A Kecskeméti Bőrgondozó kapcsolattartó asszisztenst továbbra sem tud biztosítani, mert nincsen aki elvállalja ezt a feladatot. Főorvos Úr ígéretet tett, hogy a Bőrgondozó a jövőben is segíteni fogja klubunkat. Ebből arra a következtetést vontuk le, hogy a Kecskeméti Bőrgondozó asszisztensei részéről a Kecskeméti Pszoriázis Klub tagjai ENNYIT ÉRNEK.
Knoska Attila klub elnök javaslatot tett a klub jövőbeni fennmaradására és a jobb működésre és a tartalmasabb klub rendezvényekre. Javaslatában szerepelt, hogy a jövő évben önálló klubbá válás lehetőségét sem zárjuk ki, mert így a támogatások köre is bővülhet. A képen látható klubunk legfiatalabb tagja. Endre bácsink a Klub Tiszteletbeli tagja a díszoklevelével, akinek aktivitásáról példát lehet venni. A klubtagok megszavazták, hogy a mindenkori klub titkár egyben klub elnök helyettes is legyen, amely posztot most Szabóné Kecse Andrea tölti be és el is vállalta azt.
Web Template created using Cool Template