Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete

"Nem vagy egyedül, együtt könnyebb."

- MPKE hivatalos weboldala - 

Tudjon meg többet a pikkelysömörről!

További információ: https://www.pikkelysomor.mpke.hu/

Új vezetőség, új székhely

Megújult a Magyarorzági Pszoriázis Klubok Egyesület vezetősége
– Új székhelyre költözött az Egyesület –

2017 március 11-én a Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete a Harkányi Gyógyfürdőkórház Pszoriázis Centrumában tartotta éves és tisztújító közgyűlését. Balogh István alapító tag, a 2010 - ben létrehozott Egyesület akkor megválasztott és eddigi elnöke beszámolt az előző évi tevékenységről, a gazdasági pénzügyi helyzetről és a további célokról.

A tagság a beszámolót egyhangúlag elfogadta. Ezt követően Balogh István bejelentette az elnöki tisztségről történő lemondását és megköszönte a tagság bizalmát. A betegtársaink érdekében további eredményes munkát, sok sikert és kitartást kívánt az újonnan megválasztott Egyesületi vezetés munkájához.  A közgyűlés egyhangú döntéssel elfogadta és elismerte Balogh István eddigi munkáját és elismerésül az MPKE tiszteletbeli elnöki címet adományozott részére.

A közgyűlés a tisztújítás alkalmával az eddigi 3 fős elnökséget 5 fős elnökségre bővítette. Továbbá a közgyűlés döntött arról, hogy az MPKE Szegedi székhelyét Szegedről a Harkányi Gyógyfürdőkórházhoz helyezi át, melyet megelőzően a kórház vezetése elfogadott és jóváhagyott.
Ebben nagy szerepet játszott, hogy Harkányban egyedülálló balneoterápiás és pszoriázis kezeléseket kaphatnak betegtársaink. Így közvetlenül is elősegíthetjük betegtársaink a harkányi kezeléseken történő részvételét.

Az MPKE elnökségébe megválasztottak:

  • Gilbert Csaba Elnök
  • Petes Tamás Alelnök
  • Balogh István Elnökségi tag – Tiszteletbeli elnök
  • Bencés Ilona Elnökségi tag
  • Füri Bálint Elnökségi tag

MPKE elnökség

Régi és az Új Elnök

Cím: MPKE 7815 Harkány Zsigmondy sétány 1.
Tel.: + 36-20/479-1020
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.mpke.hu


SZERETETTELJES BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET
és
NAGYON BOLDOG TÜNETMENTES ÚJÉVET KÍVÁNUNK

Harkány 2017. december 13.
Gilbert Csaba
MPKE Elnök

©2017 MPKE. Minden jog fentartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Keresés