Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete

"Nem vagy egyedül, együtt könnyebb."

- MPKE hivatalos weboldala - 

Tudjon meg többet a pikkelysömörről!

További információ: https://www.pikkelysomor.mpke.hu/

Tisztelt Látogató, Kedves Érdeklődő!

Szívből köszöntjük a Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesületének honlapján. Szervezetünk 2010-es megalakulása óta dolgozik a pikkelysömörös betegek érdekeinek képviseletéért, mindennapjaik elviselhetőbbé tételéért.

Egyesületünk egyfajta ernyőszervezetként is működik az ország számos pontjáról csatlakozott Pszoriázis Klubok és tagjaik érdekében. Közösségünkben minden pikkelysömörös beteg szeretetteljes környezetre, nyílt és őszinte beszélgetésekre, barátokra-sorstársakra, jó hangulatú és tartalmas rendezvényekre talál. Tagjaink számára szervezett fórumokon elhangoznak a legújabb gyógymódok, a kezelések különböző hatásai, a mindennapi élet során felhasználható legfontosabb információk, tapasztalatok. 

Szervezetünk iránytűként szolgál a pikkelysömörrel kapcsolatos jogszabályi környezetben, a társadalmi kapcsolatok terén, a mindennapi élet során használt megküzdési stratégiák kialakításában és a betegség elfogadásában. Rendszeres résztvevői, előadói vagyunk orvos-szakmai rendeszvényeknek, házigazdái és szervezői betegszervezeti találkozóknak. 

Legfontosabb célkitűzésünk, olyan gyógyító környezet létrejötte, amelyben minden pszoriázissal érintett betegtársunk megfelelő időben szakorvoshoz kerülhet és számára a leghatékonyabb gyógymódokban részesülhet, amely hosszú tünetmentes időszakot biztosít számára. Ennek érdekében hívjuk és várjuk mindazon pszoriázissal érintett betegtársunkat, akik szeretnének csatlakozni hozzánk, de nyújtjuk afelé is a segítő kezünket, akinek kérdése van, tanácsra lenne szüksége vagy csak a tapasztalatait szeretné megosztani velünk. 

Minden betegtársunknak hosszú, tünetmentes időszakot kívánva, az MPKE elnöksége nevében:

Gilbert Csaba
elnök
Petes L. Tamás
alelnök

 

©2017 MPKE. Minden jog fentartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Keresés