Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete

"Nem vagy egyedül, együtt könnyebb."

- MPKE hivatalos weboldala - 

Harkányi Országos Pszoriázis Betegtalálkozó

2019. október 18-án Kecskemétről 8 fő betegtársunkkal utaztunk el a reggeli órában a Harkányi Országos Pszoriázis Betegtalálkozóra.
Harkányban csatlakozott hozzánk Szabóné Kecse Andrea klub titkár a családjával: férjével és két szép gyermekével. Délután a regisztrációnál csatlakozott még két aktív klubtagunk: Anikó-férjével és Endre-feleségével, akik korábban gyógykezelésen vettek részt. A Harkányi program kettő napra volt tervezve: bőrgyógyász és reumatológus orvosok továbbképzése; de természetesen a Harkányi Pszoriázis Betegtalálkozón résztvevő klubtagok és hozzátartozók is részt vehettek a színvonalas és felettébb érdekes előadásokon.
A továbbképző program előadói országos elismertségű orvosok voltak, akik elsősorban a pikkelysömörben szenvedő betegek gyógyításának lehetőségeiről tartottak előadást. A betegtalálkozó résztvevői rengeteg újismereteket szerezhettek. A továbbképzésen lehetőséget kapott a Kecskeméti Pszoriázis Klub a bemutatkozásra –titkárunk Szabóné Kecse Andrea személyében-, aki egy prezentációs előadást tartott az elmúlt 8 év történéseiről. Mindkét napon gyógyfürdés volt biztosítva a résztvevőknek, a nyitott strandon és a fedett medencékben is. A továbbképzési program után, a résztvevő klubok és egyesületek tagjai egy országos találkozó keretében egymás között kifejtették gondolataikat. Szó volt a lehetőségekről illetve a közös célokról is. Az MPKE az erre a célra kapott támogatások révén biztosította a résztvevő betegszervezeti tagok szállását és ellátását, valamint péntektől vasárnapig a gyógyvizes fürdési lehetőséget.

Köszönjük szépen a lehetőséget az MPKE-nek!

©2017 MPKE. Minden jog fentartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Keresés