Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesülete

"Nem vagy egyedül, együtt könnyebb."

- MPKE hivatalos weboldala - 

XIII. Civil Korzó Kecskeméten

2020. szeptember 8-án 14 órakor -szép nyárias időben- Kecskeméten a Szent István téren, megrendezésre került a XIII. Városi Civil korzó.

A Kecskeméti Pszoriázis Klub a 2. számú sátorban foglalt helyet. A részünkre felállított sátorban az MPKE hírlevelét és klubunk szólapjait tettük ki, illetve a sátor elejére a logónkat függesztettük ki. A koronavírus veszélyének figyelembevételével a szájmaszkot minden résztvevő klub tagunk és hozzátartozóik is használták. A résztvevők között ott volt: Szabóné Kecse Andrea, Garaczi Károly, Füri Bálint és felesége, Kovács László, Gárdonyi Péterné, Zsikla Józsefné és férje, Kaszala Endre, Knoska Attila és unokája Máté -aki fényképeket is készített.

A sátrunk nagyon jó helyen volt elhelyezve, mert a rendezvény műsorát is láthattuk. Klubunk titkárának, Andinak nagyon jó ötlete támadt: a hírleveleket és a klub szórólapjait a rendezvényen résztvevőknek osztogattuk. A koronavírus járvány ellenére a Civil Korzó rendezvény, a műsorok érdekesek és színvonalasok voltak.

 

©2017 MPKE. Minden jog fentartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Keresés